Galaxy S23 FE Tahmin Edilenden Önce Tanıtılacak

Yeni bir rapora göre Samsung, Galaxy S23 FE modelini katlanabilir telefonlardan önce piyasaya sürecek. Duyuru temmuzdan önce gerçekleşebilir.

Önceki raporlar, Samsung‘un 2023’ün dördüncü çeyreğinde Galaxy S23 Fan Edition‘ı piyasaya sürmeyi planladığı yönündeydi. Fakat bu senaryonun değiştiği yönünde yeni bir gelişme ortaya çıktı. İddiaya göre Galaxy S23 FE modeli bu yıl katlanabilir telefonlardan öne çıkış yapacak.

Güvenilir bir kaynağa göre S23 FE’nin duyuru tarihinin erkene alınmasının gerekçesi S23 satışlarında yaşanan gerileme. Özellile mayıs ayı ile birlikte Galaxy S23 serisinin satışlarında önemli ölçüde düşüş yaşandı.

S23 FE’ın katlanabilir telefonlardan önce tanıtılacağı iddiası aslına bakarsanız telefonun çok da uzağımızda olmadığı anlamına geliyor. Galaxy Z Flip 5 ve Galaxy Z Fold 5’ten oluşan serinin temmuz sonu itibariyle piyasaya sürülmesi bekleniyor. Bu durumda S23 FE’yi en geç temmuz ayı içerisinde görmüş olacağız.

Galaxy S23 FE

Galaxy S23 FE’nin teknik özelliklerine gelince, telefon büyük ölçüde Galaxy S23 ile benzer özellikleri taşıyacak. İşlemci biriminde Exynos 2200’ın yer alacağı modelde 8GB’a kadar RAM ve 256GB’a kadar dahili depolama desteği sunulacak.

25 watt şarj destekli 5.000 mAh büyüklüğünde bir pil taşıyacak telefonda Full HD+ çözünürlüğünde ve 120Hz tarama hızına sahip AMOLED ekran kullanımı sürecek. Kamera biriminde önemli bir yükseltme bekleniyor. Arkadaki üçlü kamera biriminde ana sensör bu defa 50 megapiksel çözünürlüğünde olacak ve OIS desteği barındıracak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Exit mobile version