Galaxy S23 FE İçin One UI 6.1 Müjdesi Geldi

Samsung uygun fiyatlı tepe modeli Galaxy S23 FE için One UI 6.1 güncellemesini çok yakında başlatacak. İşte güncellemenin detayları...

Samsung muhtemelen bu ayın sonlarında One UI 6.1 güncellemesini en azından bazı ülkelerde yayınlamaya başlayacak. Güncellemenin yayınlanma takvimi birkaç hafta önce Samsung tarafından açıklandı. Şirketin açıklamasına göre One UI 6.1 sürümü ilk olarak Galaxy S23 serisi, Galaxy Z Flip 5 , Galaxy Z Fold 5 ve Galaxy Tab S9 serisine geliyor.

Galaxy S23 FE, One UI 6.1 güncellemesini almaya başlıyor

SamMobile sitesinde yer alan hanere göre Samsung, ilk kez One UI’nin yeni bir versiyonunu Galaxy S ve Galaxy S FE serisine aynı anda yayınlayacak. Evet yanlış okumadınız, Galaxy S23 FE, One UI 6.1 güncellemesini Galaxy S23, Galaxy S23+ ve Galaxy S23 Ultra ile aynı anda alıyor.

Samsung Galaxy AI

One UI 6.1, Galaxy AI destekli birçok özelliği cihazlara getirecek. Bu özellikler arasında aramalar ve mesajlaşma sırasında gerçek zamanlı dil çevirisi, Ses Kaydedici uygulamasında ses transkripsiyonu ve otomatik kişi etiketleme, Samsung Internet’te web sayfası özetleme, Samsung Note uygulamasında not özetleme ve metin istemleri aracılığıyla duvar kağıdı oluşturma yer alıyor. Ayrıca, dilinizi konuşmayan kişilerle sohbet ederken kullanılabilecek Tercüman Modunu da beraberinde getiriyor. Arama Yapılacak Çevre de yine bu yapay zeka özelliklerinin bir parçası olacak.

One UI’nin yakında çıkacak olan 6.1 numaralı sürümü, görüntüleri çarpık bir açıyla düzeltmek ve görüntüdeki istenmeyen nesneleri silmek için Üretken Yapay Zeka destekli görüntü düzenlemeler de getiriyor. Bu özellik ayrıca görüntülerdeki nesnelerin/konuların konumunu ve boyutunu değiştirmek için de kullanılabilecek. AI tarafından desteklenen Anında Ağır Çekim özelliği, mevcut karelerin arasına Üretken AI destekli kareler ekleyerek normal videoları ağır çekim videolara dönüştürüyor.

Samsung Klavye ayrıca dilbilgisi iyileştirme önerileri, dil stili önerileri ve güçlü yazım denetimi dahil olmak üzere yapay zeka destekli özelliklere de sahip.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Exit mobile version