Epic Games Ücretsiz Oyunu: Death Stranding

Ücretsiz oyun dağıtmasıyla meşhur Epic Games, bu hafta herkese ücretsiz olarak “Death Stranding” oyununu sundu.

Epic Games, oyunseverler için bir sürpriz yapmaya devam ediyor. Kojima Productions tarafından geliştirilen ve büyük beğeni toplayan bu oyun, oyunculara benzersiz bir deneyim sunuyor. 2019 yılında PlayStation 4 için piyasaya sürülen ve ardından PC platformuna da taşınan Death Stranding, birçok ödül kazanmış ve oyunseverler tarafından büyük ilgi görmüştü.

Death Stranding, ünlü oyun yapımcısı Hideo Kojima tarafından yaratılan bir aksiyon-macera oyunudur. Oyunda, oyuncular Sam Porter Bridges (Norman Reedus) karakterini canlandırarak kurye olarak görev yaparlar. Oyuncular, birçok zorluğun üstesinden gelerek zehirli bir dünyada hayatta kalmak için mücadele ederler. Yalnızlık, izolasyon ve insan bağları gibi temaları derinlemesine işleyen oyunda etkileyici grafikleri ve özgün oynanış mekanikleriyle yayınlandığında büyük ses uyandırmıştı.

Ücretsiz Oyunlar Ne Zamana Kadar Devam Edecek?

Epic Games’in Mega İndirim zamanlarındaki popüler kampanyalarından olan “Haftanın Ücretsiz Oyunu” programı, her hafta ücretsiz olarak büyük bir oyun sunarak kullanıcılarına büyük fırsatlar sunuyor. Ücretsiz oyunlar 15 Hazirana kadar devam edecek. Bu haftanın büyük oyunu Death Stranding oyunu 25 Mayısa kadar raflarda kalacak. Üstelik oyuncular oyunu bir kez kütüphanelerine eklediklerinde, kalıcı olarak sahip olacaklar ve istedikleri zaman oynayabilecekler.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Exit mobile version