Epic Games Ücretsiz Discord Nitro Fırsatı

Ücretsiz oyun dağıtmasıyla meşhur Epic Games, bu hafta herkese ücretsiz olarak 1 aylık Discord Nitro sundu.

Epic Games Store üzerinden Discord Nitro’yu nasıl ücretsiz alabilirsiniz? İlk olarak, Epic Games platformunda bir hesabınız olması gerekiyor. Zaten bir hesabınız varsa, mağazanın web sitesine giriş yapın ve bu ücretsiz Nitro Discord teklifi sayfasına gidin ve daha sonra “AL” düğmesine tıklayın.

24 saat içinde Epic Games’den “DISCORD NITRO HEDİYE TEKLİFİ” başlıklı bir e-posta alacaksınız. Bu teklifin son 12 ay içinde Discord Nitro kullanmayanlar için geçerli olduğunu belirtelim. Eğer kampanya size uygunsa devam edebilirsiniz. Daha sonra Discord hesabınıza giriş yapın ve e-postadaki “ŞİMDİ KULLAN” butonuna tıklayın. Hesabınızda “Nitro” aktifleştirilmiştir. 1 ay sonra sizden ücret talep edileceği için Discord Nitro üyeliğiniz bitmeden siz onu iptal edin. İyi eğlenceler!

Discord Nitro

Discord Nitro Ayrıcalıkları Nelerdir?

Bunlardan bazıları kısa bir süre önce tanıtıldığı için ücretsiz Nitro’nuzla bunları denemek eğlenceli olabilir. Epic Games Store’daki ücretsiz teklifi, 7 Haziran 2023 tarihinde sona eriyor. İlgileniyorsanız bu güzel fırsatı kaçırmamanızı öneririz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Exit mobile version