Call of Duty: Warzone Mobil Yeni Fragmanı Yayınlandı: Ne Zaman Çıkış Yapacak?

Sevilen PC oyunlarından Call of Duty, önümüzdeki hafta tanıtılacak Warzone Mobil versiyonu için yeni fragman yayınladı. İşte bilinenler...

Ünlü oyun yapımcısı Activision, popüler konsol ve PC oyunu Call of Duty serisinin Warzone Mobile versiyonu için geçtiğimiz haftalarda ön kayıtları başlatmıştı. 21 Mart tarihinde dünya çapında kullanıma sunulacak sevilen oyun için 50 milyondan fazla ön kayıt oluşturuldu. Şimdi Activision, oyunun oynanışı, görselleri ve oyundaki bazı mekanları gösteren yeni bir fragman paylaştı. Oyunun gelişmiş grafikleri, PC ve konsol kalitesinde olacak ve benzer oynanış sunacak.

Call of Duty: Warzone Mobil 21 Mart Tarihinde Kullanıma Sunulacak

Call of Duty resmi YouTube sayfasında yayınlanan fragmanda Verdansk ve Rebirth haritaları, silahlar, füze sistemi, araçlar ve düşme mekanizması gösteriliyor. Genellikle sinematik çekimlerle dolu bir fragman olsa da oyuncuların kendilerinin, silahlarının seviyelerini yükseltmelerine, Battle Pass ilerlemesini aktarmalarına ve PC’de oyun içi satın alma işlemlerine olanak tanıyacak çok konuşulan çapraz ilerleme sisteminden bahsedildi.

Call of Duty: Warzone Mobile | Launch Trailer

Battle Royale modunda 120 oyuncuya kadar girişler olacak. Call of Duty oyunlarını oynayan kişilerin bildiği Verdansk ve Rebirth Island haritaları ile gelecek. Ayrıca oyunda birden fazla mod bulunacak. Bu modlar şunlar: Team Deathmatch, Domination, Hardpoint, Kill Confirmed (Scrapyard haritasında), El Asilo, Hotel, Shipment ve Shoot House. Yeniden Doğuş Adası haritasında aynı zamanda oyuncuların elenen takım arkadaşlarını yeniden canlandırmasını sağlayacak Diriliş Modu bulunacak.

Battle Pass oyuna dahil edilecek ve ücretli seviye ile oyunda COD Puanları (CP) kullanılarak satın alınabilecek ve ücretsiz seviyeye göre daha iyi ödüller sunacak. Sizde oyuna kayıt yapmak istiyorsanız iOS’ta App Store’a ve Android’de Play Store’a giderek oyunu arayabilir ve Yükle simgesine tıklayabilirsiniz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
25
+1
5
+1
11
+1
3
+1
1
+1
3
+1
1
Exit mobile version