Apple Sonunda İlgi Odağını Değiştirdi: Katlanabilir iPhone Ufukta Göründü

Economic Daily'nin haberine göre, Apple şu sıralar katlanabilir iPhone ürünlerine odaklanıyor. Yakında yeni katlanabilir model gelebilir.

Akıllı telefon pazarındaki bir araştırmaya göre dünya genelinde katlanabilir cihazların %80’i Samsung ve Huawei’ye ait. Çoğu markanın katlanabilir telefon modeli bulunuyor. Bulunmayan markalar arasında Apple bulunuyor. Economic Daily’nin haberine göre Apple şu sıralar ilgi odağını değiştirdi. Uzun süredir Apple’ın katlanabilir iPhone modeli üzerinde çalıştığı biliniyor. Ortaya çıkan son raporlara göre katlanabilir modellerin 2025 yılına kadar tanıtılması bekleniyor.

Katlanabilir iPhone ve ya iPad Modelleri Bu Yıl Sonuna Kadar Tanıtılacak

Apple’ın Vision Pro ile VR pazarına girmesi teknoloji devini cesaretlendirdi. Şimdi katlanabilir telefon pazarına girmek isteyen Apple, bu alana yeni bir heyecan getirecek gibi görünüyor. ITHome’a ​​göre Apple’ın iPhone modelleri son zamanlarda giderek zayıfladı. Eski heyecanını bulamayan Apple, bu sebeple bu pazara giriş yapabilir. Kullanıcı deneyimine odaklanacak olan Apple, bu yüzden bu zamana kadar katlanabilir cihazlarını tanıtmadı.

Katlanabilir iPhone
Katlanabilir iPhone

Bununla birlikte Apple’ın bu teknoloji üzerinde uzun süredir çalıştığı bildiriliyor. The Information’ın raporuna göre de Apple, en az iki afet flip-style iPhone prototipi üzerinde çalışıyor. Raporda ayrıca mevcut iPhone modelleri kadar ince katlanır cihaz üretmek istedikleri bildirildi.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Exit mobile version