Apple Android Telefonların Değerini Bakın Nasıl Düşürdü

Apple iPhone takas programında Android telefonların fiyatını fena düşürdü. Koca Galaxy S21 serisi için komik fiyatlar belirlendi.

Apple yıllardan beridir bazı bölgelerde yeni bir iPhone satın alımında takas programı düzenliyor. Apple takas programında sadece kendi modellerini değil, Android telefonları da değerlendirmekte. Takas programında kullanıcının telefonunda fiyat kozmetik durumu ve yaşına göre değişiklik gösterebiliyor. Ancak kullanıcı dilerse Apple’ın resmi sitesindeki referans fiyatlara da göz atabiliyor. Örneğin kozmetik olarak çok iyi bir durumda Galaxy S21 Plus 5G sahibisiniz ve bu telefonu iPhone 13 Pro Max ile takas yapmak istiyorsunuz. Apple’ın telefonunuz için belirlediği fiyat sadece 425 $. Tabii bu fiyat birkaç gün öncesine aitti. Apple şimdi takas programında birçok Android cihazın fiyatında indirime gitti. Alt bölümde bu telefonların yeni ve önceki fiyatlarına göz atabilirsiniz.

Apple Android Telefon Takas Programı Fiyatları

Bazı Apple ürünlerinde de takas fiyatı düşürülmüş görünüyor.

Listelenen cihazlardan bazılarının hala yeni olduğu düşünüldüğünde, Apple‘ın bu kararı kararsız olan Android kullanıcılarının iPhone’a geçiş yapmasını engelleyebilir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Exit mobile version