Android 13 Alacak Galaxy Modelleri Belli Oldu

Samsung, Android 13 alacak Galaxy modelleri ile karşımıza çıktı. One UI 5.0 tabanlı güncellemeyi bu modeller alacak. İşte detaylar.

Samsung, önümüzdeki ayı düzenleyeceği etkinlikte Galaxy Fold 4 ve Flip 4 modellerini tanıtacak. Güney Koreli firmanın bu etkinlikte Android 13 üzerine kurulu One UI 5.0 arayüzünü de tanıtması bekleniyor. Etkinliğe sayılı günlere kala Android 13 alacak Galaxy modelleri de şekillenmeye başladı diyebiliriz.

Güncelleme konusundaki kötü şöhretini son yıllarda geride bırakmaya başlayan Samsung, One UI 5.0 ile birçok cihazına güncelleme sunacak. Galaxy S10 Lite’a kadar güncelleme sunacak olan firma, yine de Apple gibi geniş çaplı bir güncelleme sunamayacak gibi görünüyor. Son 3 yıl içerisinde tanıtılmış orta ve üst segment Galaxy modelleri One UI 5.0 ile tanışacak. Ancak bu güncellemelerin ne zaman geleceği bilinmiyor.

Android 12 güncellemesi konusunda rakiplerinden hızlı davranan Samsung, sorunsuz bir deneyim sunabilmişti. Güney Koreli firmanın bu performansını Android 13 ile de göstermesi bekleniyor. Bir dizi yenilik ile gelecek olan One UI 5.0 arayüzü kullanıcılara daha fazla özellik ve kişiselleştirme sunacak gibi görünüyor.

Galaxy S22 Ultra Leica

Aşağıdaki listeden güncellemeyi alacak modellere ulaşabilirsiniz.

Android 13 Alacak Galaxy Modelleri

Galaxy S Serisi

Galaxy Note Serisi

Galaxy Z Serisi

Galaxy A Serisi

Galaxy M Serisi

Galaxy F Serisi

Galaxy Xcover Serisi

Galaxy Tab Serisi

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Exit mobile version