Android 12 Alacak Telefonlar – Tam Liste

Android 12 alacak telefonlar yavaş yavaş belli olmaya başladı. Yeni güncelleme birçok telefona gelerek Android’cileri şımartacak.

Google, bugün sürpriz bir şekilde Android 12 güncellemesini resmi olarak yayınladı. Önümüzdeki haftalarda düzenleyeceği etkinlikte Google Pixel 6 ailesini tanıtacak olan teknoloji devi, yeni güncellemesi ile Android tutkunlarını çok sevindirecek gibi görünüyor. Çünkü Android 12 alacak telefonlar bugün yavaş yavaş açıklanmaya başlandı. Görünüşe göre yeni güncelleme birçok telefona gelecek.

Google, Xiaomi, Redmi, Poco, OPPO, Samsung ve OnePlus gibi popüler telefon üreticileri ilk etapta hangi modellerine Android 12’yi sunacağını bugün çıtlatmaya başladı. Bu listeye göre özellikle Xiaomi ve OPPO güncelleme konusunda kullanıcıların yüzünü güldürecek. Tepe modellerinden başlayarak orta segmente kadar bu güncellemeyi sunacak olan firmalar, yeni arayüzlerini de yeni güncellemeye adapte etmeye çalışacak.

Xiaomi Android 12

Son gelen bilgilere göre Android 12 ile en iyi uyum içerisinde çalışan arayüz Samsung’un One UI 4.0 arayüzü olacak. Şimdilik Samsung’un iddiası bu yönde. Xiaomi ve ColorOS’in geliştiricisi OPPO da boş durmayacaktır. MIUI ve ColorOS arayüzlerinin de akıcı bir şekilde deneyim sunmasını bekliyoruz. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan ve vaktinizi almadan Android 12 alacak telefonlar ile sizleri baş başa bırakalım.

Android 12 Alacak Telefonlar – Tam Liste

Android 12 alacak Pixel modelleri

Android 12 alacak Xiaomi, Redmi ve Poco modelleri

Android 12 alacak Samsung modelleri

Android 12 alacak OPPO modelleri

Android 12 alacak OnePlus modelleri

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Exit mobile version